Firmaprofil

 

TolkeKom blev etableret i 2007 af Camilla Dinesen, eksamineret MHS- og tegnsprogstolk, og åbnede for bestillinger i januar 2008.
TolkeKom henvender sig til firmaer, offentlige instanser, studerende og privatpersoner, der har brug for en tegnsprogstolk til at formidle kommunikation mellem hørende og døve personer.

TolkeKom samarbejder med andre selvstændige og kan således ofte skaffe en anden tolk i tilfælde af at netop din opgave ikke kan dækkes af mig.

Tolkning er et samarbejde mellem brugere og tolke: Vi skal sammen finde den løsning, der passer bedst til netop den situation og de brugere, der er til stede. Jeg har god erfaring fra mine år som tolk med masser af situationer, og kan derfor foreslå flere forskellige løsninger til enhver tolkesituation. Skulle der være særlige behov taler vi os frem til en løsning, der gør alle tilfredse.

Du vil gerne have det maksimale udbytte af samtaler, undervisning og events, du forventer en tolk der yder sit bedste hver gang, du går meget op i at følge med og være forberedt så derfor kræver du også at din tolk skal være det. Du har brug for TolkeKom.

Nogle typiske opgaver for mig er

Jeg er en dygtig og erfaren tegnsprogstolk. Jeg møder naturligvis altid velforberedt til opgaverne, jeg er god til at tilpasse mig alle situationer og jeg er indstillet på at samarbejde med alle brugere.